Hodnocení

Vážení hosté,
protože recenze je nejlepší reklama a mnohým pomůže k volbě dovolené, podělte se i Vy o svou zkušenost s našimi službami.
Líbilo se, nelíbilo, máte nápad co by se dalo zlepšit?
Váš názor je pro nás důležitý a rádi se z něj poučíme.

14.5.2019
Jaro na Lipně – zdroj Tripadvisor.cz

Jaro na Lipně
Pokud chcete strávit krásnou dovolenou, nebo se jen dobře najíst na Lipně, pak Pension Rak je skvělá volba!
Pension je na krásném místě, je útulný, skvělý je celý personál - milý , ochotný avšak nevtíravý. Skvělá je kuchyně od bohaté a pestré snídaně po výborná jidla z jídelníčku. Rozhodně neuděláte ani chybu , pokud si zaplatíte polopenzi. Vždy je bohatý výběr dobrůtek a troufám si říci, že si každý vybere. V Pensionu je bazén, půjčovna kol, dětské prolézačky, tenisový kurt a prostě na vás dýchne pohoda a budete se chtít vracet, tak jako my.
Rozhodně doporučuji!

6.5.2019
Suchánkovi

Dobrý večer všem v penzionu:)

Chtěli jsem Vám s manželem ještě jednou hrozně moc poděkovat! Užili jsme si krásnou dovolenou v naprosto perfektním prostředí! S tak úžasným přístupem jsme se jeste nikde nesetkali!

Váš penzion jsme si zvolili na základě recenzí a nezklamal. Skvěle vybavené pro rodiny s dětmi, úžasný přístup personálu a famózní jídlo...nemáme co dodat!prostě TOP!:)

Určitě se ještě někdy v budoucnu objevíme!

6.5.2019
Daniel

Jednoduše pěti slovy: Jedenáct bodů z deseti možných:)

6.5.2019
Rudolf

Navštivili jsme tento penzion v době jarních prázdnin s naší vnučkou , v termínu 20.02.-23.02.2019.Děkujeme za velmi příjemný pobyt. Rodinný penzion s pohodovou atmosférou předčilo naše očekávání. Nejvíce hvězdiček bych dal personálu a vedení penzionu, protože o lidech to je hlavně a jejich velice vstřícném přístupu. Takovou nadstandardní vstřícnost a příjemný personál jsem nikde nezažil. K tomu vynikající domácí kuchyně luxus, a jídlo, to gastro zážitek - vše domácí, chutné, naservírované jak v nejlepším hotelu. Určitě se sem vrátíme. Vřele doporučujeme všem ostatním. Ještě jednou moc děkujeme celému personálu a vedení penzionu za nádherný pobyt.

6.5.2019
Michaela Heřmanová

Skvělé, určitě se rádi vrátíme. Rozhodně doporučujeme.

6.5.2019
Romana+Pavel

Děkujeme za prožití krásných Velikonočních svátků u Vás, v Penzionu Rak. Milá, přátelská atmosféra vytvořena pány majiteli, obsluhou, animačním teamem....jídlo vynikající (pestrost, chuť a množství), ochota a vstřícnost personálu naprosto neuvěřitelná. Byli jsme zde již podruhé a opět se rádi vrátíme.
Prostě Vy, kdo jste zde ještě nebyli, nemeškejte a uhánějte se nechat "rozmazlovat" do penzionu RAK!!!!

20.1.2019
Blanka

Dobrý den. Služby, které poskytujete a celkový přístup je prostě úžasný. Stále jsme tím vším okouzleni a už se nemůžeme dočkat, až se k vám v červnu opět vrátíme. Velké díky vám všem. Jde vidět, že to děláte srdcem a to se samozřejmě odráží úplně na všem. Moc děkujeme:)

20.1.2019
Vendula

Byl to jeden z nejpříjemnějších pobytů, co jsem zažila. Sice nevyšlo počasí, ale i tak to byla pecka. Atmosféra penzionu, super kvalita ubytování, vynikající jídlo a zejména usměvavý a o člověka se skutečně zajímající personál z tohoto zařízení skutečně dělá TOP ligu. Děkuji.

3.11.2018
Barbora K.

Děkujeme za velmi příjemný pobyt. Rodinný penzion s pohodovou atmosférou předčilo mé očekávání. Nejvíce hvězdiček bych dala personálu, protože o lidech to je. Takovou nadstandardní vstřícnost a příjemný personál jsem nikde nezažila. K tomu vynikající kuchyně - vše domácí, chutné, naservírované jak v nejlepším hotelu. Cesta z Brna stála za to, děkujeme!

3.11.2018
Marcela Křížová

Děkujeme za perfektní oběd, dlouhou jsme nepotkali tak výborné jídlo v restauraci. Obsluha super. Určitě doporučíme a vychvalíme. Marcela a Pepa

3.11.2018
Michaela

personál byl tak úžasný, že se člověk cítil jako doma a jídlo chutnalo jak od maminky. všude čisto, útulno, rádi se tam vrátíme zas

3.11.2018
Gajdůškovi

Rádi bychom poděkovali za nádherně strávené podzimní prázdniny u Vás, v Penzionu Rak. Děkujeme za milou přátelskou atmosféru, cítili jsme se u Vás jako doma. Veškeré jidlo, které jsme ochutnali, bylo naprosto vynikající! (Adélka děkuje Pepovi, že jí vyšel vstříc s její dietou :-) Výtvarné dílničky pro děti (nejen :-D ) neměly rovněž chybu.
Moc rádi se k Vám zase vrátíme!

8.8.2018
Petra Balatá

Děkujeme celému týmu penzionu Rak za vytvoření úžasné atmosféry po celou dobu pobytu. Jídlo bylo skvělé, ubytování příjemné, vyžití pro celou rodinu super. Bylo to báječné. Petra, Pavel, Danuška, Natálka

28.6.2018
libena.hnatova@seznam.cz

V penzionu Rak se nám moc líbilo a vřele doporučuji obsluha a personál moc příjemný a jídlo vyborne.

17.5.2018
Míša

Příjemná obsluha, dobré jídlo, krásné ubytování. Nemám co bych vytkla.

13.4.2018
Markéta Filoušová

Nejlepší kombinace krásného prostředí, pohádkového výhledu na Lipno, útulných a prostorných pokojů, dostatku venkovního vyžití pro děti a hlavně srdečného personálu, který se o Vás stará s chutí a radostí. Snad žádná prosba není nemožná. O to více máte chuť se vracet....

5.4.2018
Idelbekovi

Navštívili jsme penzion v rámci Velikonočního pobytu a byli jsme velmi spokojeni. Pěkné prostředí, blízko Českého Krumlova. Výborné jídlo, oceňujeme domácí produkty, výběr jídel pro malé děti (dětský čaj, domácí smetanový krém...). Velmi příjemný a profesionální personál se znalostí turistických zajímavostí, milý přístup k dětem. Tvořivé dílny byly fajn a Velikonoční zajíček prostě dokonalý. Jen bychom doporučili ještě trochu zapracovat na vybavení pokojů (nové matrace). Penzion rozhodně doporučujeme.

29.3.2018
Lucie a Jirka z Liberce

Děkujeme za pohodové jarní prázdniny. Velice vstřícný přístup personálu, skvělé jídlo a pohodlné ubytování. Snídaně formou švédských stolů, vždy byl možný výběr z bohaté nabídky i ke konci podávání. Večeře se skládala z několika chodů, včetně zákusku na závěr. Personál ochotný, se znalostí turistických informací a tak nám vždy dokázali vhodně poradit (lyžování, sauna, bazén, bruslení, apod.).

29.3.2018
Kateřina

Po dlouhé době, jsme s manželem a dcerkou vyrazili na pár dní mimo domov. PENZION Rak byla správná volba. Čisté, voňavé, utulne místo, s rodinným , ale při tom profesionálním přístupem. Slova chvály zde nejsou opravdu zbytečná.. :-) Prostě jsme se cítili jako doma a jestliže dvoum

29.3.2018
Jiří Domin

Skvělé jídlo, příjemná obsluha, čistota, hezké prostředí, nic není problém. Mohu jen chválit, vytknout není co. Díky.

11.3.2018
Míla